Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blogy považuji za osobně přínosné. Svým způsobem jde - "O MHD", jezdíte ve stejnou dobu - potkáváte tam stejné cestující. Pána s kloboukem - dámu v šedém kabátě - i podivín, který neodpovídá na pozdrav. Osobně se neznáte, nicméně už tvoříte jakousi komunitu. Víte kde nastupují - vystupují, proč dnes nejedou ... ?

Podobně, to vidím tady. Článek může být o čemkoliv - stejní lidé budou reagovat stejně, pán bez pozdravu si žije ve svém světě a neotevírá diskusi. V každém z nás je něco vetnuto, výchova, to odžité se zkušeností. To člověka vyformuje u volební urny, nebo příspěvkem zde. Pak se objeví i zajímavý lidský prvek - potřeba sdělení, komunikace. V tomto smyslu to hodnotím kladně - "Dokud se píše, tak se nebojuje".

V podstatě, ty příspěvky pak ani nejsou "O tematu" - Ale o člověku samém. Jak to vidí, jak smýšlí. V podstatě model, jako by se v tom MHD ti lidé nahlas rozmluvili. Člověk by došel k překvapení, že pohledový sympatizant, už tak příznivý není! Osobně soudím, že mu to Nelze vytýkat! On k tomu má své důvody, co více - Má na to i právo! Pak tedy to rozmlouvačno = Argumenty s diskusí. Žel.mnohdy se potrvrdí, že je to i zbytečné. Program Modelového člověka = Je nemít program. Je živen zlobou, i nenávistí a dokonce se ani nemůže mít lépe! Ani být spokojen! Ztratil by totiž i smysl svého bytí. Doba je přece Na prd! Všechno je špatné a on to věděl a říkal. Důkat tvrzení existuje = Je jím ON samotný ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Děkuji za vhled. To myšlenkové zacyklení, neochota k posunu, tam někde to bude.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS