Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsané R^R^R^

A jeden citát jsem si pro sebe vypíchl: "Pro mě je prezident Kiska důkazem, že vedení státu je slučitelné s respektem k obecně vyznávaným hodnotám"

4 0
možnosti
Foto

Zdánlivě nejde o mnoho. Zřejmě stačí, když si uvedený zachová jistou míru vnitřní svobody.

2 0
možnosti

O97t63a 31K43i14n29c

9. 1. 2019 21:28

Je trochu smutné, že si musím vážit prezidenta jiného státu víc než prezidenta našeho státu. A vám díky za blog.

9 0
možnosti

:-)......Víte,, pane autore, nechci Vám moc oponovat ,ale minulost pana Kisky, je trochu očouzená. Proti tomu je náš president Zeman, ačkoliv někdy používá vulgární slova, čistá lilie.

Případ vraždy novináře Kuciaka a jeho přítelkyně....velmi zajímavé. Teď mu dal in memoriam vyznamenání. Neznám detaily, ale jak jsem to sledoval, celé to vyvřelo k výměně vlády! l Kiska to silně podporoval. Spousta lidí za katrem, údajně se ví kdo si vraždu objednal, kolik to stálo a vrah.....pořád nikde! Velmi zajímavé! !!!!!!

4 1
možnosti
Foto

Tak vraha snad mají, kdo schází, je, pokud vím, zadavatel. Ale dál se bojím tu Vaši teorii rozvádět. Zato tu čistou lilii si musím zapamatovat. Já bych tam posadil černý tulipán.

8 2
možnosti
Foto

R^:-) Hej, už sme tu dlho nemali Slovačisko, ale také by sa nam zišlo

7 0
možnosti
Foto

No - slovenská stopa v české a československé politice by jistě bylo téma. Řekl bych, že to hodnocení by vyplnilo celou škálu.

4 0
možnosti
Foto

I92v19a91n 15M91a36r24e10k

9. 1. 2019 18:43

No, ono by si p.Kalabisi stačilo přečíst včerejší reakce na Slovensku, jak na p. prezidenta Kisku , tak i na některé vyznamenané, a tento blog by možná ani nevznikl. . . . .Doporučuji např nejčtenější "Pravda.sk" . R^

2 1
možnosti
Foto

Opět vaše alternativní pravda? Můžete doložit čtenost Pravdy? Podle posledních čísel, která mám z loňského srpna, je Pravda mezi pěti slovenskými celostátními deníky na třetím místě s polovičním prodejem proti deníku Nový čas.

5 1
možnosti

Nadpis Vaseho clanku bych doplnil slovem " Nastesti "

2 0
možnosti
Foto

Nechal bych to, jak to je.

2 0
možnosti
Foto

Souhlas s obsahem blogu. K nadpisu Vašeho článku bych přidal pomlčku a slůvko bohužel.

11 2
možnosti
Foto

To bych přišel o polovinu čtenářů, proto jsem to nechal vygradovat.:-)

4 0
možnosti

Ano Zeman není Kiska . Nemá ani desetinu úrovně pana prezidenta Kisky.

12 6
možnosti

Pravda. Otázkou je zda-li to tak i zůstane když kandidaturu ohlásil Fico.

1 0
možnosti

J. Kuberta je pro mne důkazem, že člověk z politiky zblbnout nemusí. Pak podobně, že je možné mít rozumného prezidenta,. A.Kisku. Na jeho seznamu se mi líbí, že to uspořádané od A - Z = J. Abrhám + M. Žbirka. Mj. lidé, kteří na Slovensku ani moc nepobývají! Osobní přátelé Hradu asi nejsou, kolik hodili sponzorských darů netuším - nicméně byli povšimnuti ! ...

Stále píši, že každý viditelný,(rodič, mistr - vedoucí, prezident), má ještě jednu roli. Tu výchovnou, příkladnou = Udává normu. Stále jsem nepochopil, co tedy Miloš odkazuje směrem do společnosti. Zde, se zrodil i můj bonmot, kdy se obdivovatelů táži - A jaké vlastnosti by z havy státu přenesli na své děti? Já otcovsky říkám, že ze sveřepého synka - bych byl nešťasten! ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Toto přesně na TV Seznam dnes vzpomněl Tomáš Hanák, co jako mají učitelé k obrazu ve třídě říkat. Jaký je jeho odkaz (přínosný) - nic. Takže to není ojedinělý názor.:-)

2 0
možnosti

Kiska... Úroveň a respekt obyvatel. Tak má poradny prezident "fungovat".

10 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS