Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdy jsem z nich tak přehřátý, že si musím pro zimník, karma...

3 0
možnosti
Foto

Karma. Byla by to legrace, kdyby to nebyla mrazivá pravda. Ale v Moskvě už otvírají šampaňské.

4 0
možnosti
Foto

Jsem tak velmi přehřátý tímto druhem optimizmu, až mě z toho uvnitř mrazí. Nebudu sem psát, co o tom říká moje paní, protože by to bylo "politicky nekorektní" ;-D

Tak nějak mi to připomnělo prezidenta Zápotockého, jak prý říkal, že Ježíšek zestárnul, narostly mu dlouhé bílé vousy a je z něj Děda Mráz. To ale vůbec nebyla sranda, protože z toho východního mrazu u nás umírali lidé...

Dobrý blog, psaný zábavně, ale fakt těch 13 slušných let, o nichž se zmiňuje pan Pajonk, bylo hrozně málo a doufám, že se dobré časy zase v nějaké podobě vrátí.

3 0
možnosti
Foto

S druhým dělnickým prezidentem jste mi připomněl dětský vtip: Bez práce nejsou koláče, řekl Zápotocký a do dvou dnů zemřel hladem. Děkuji za návštěvu.

2 0
možnosti
Foto

Představa mladé Zemanové ve funkci je nemilá (slušně řečeno). To když dobře počítám, to už by mohla být i moje konečná! Těžce depresivní - na jedné straně časové osy Husák, na druhé Kačenka a uprostřed Klaus se Zemanem. To by byl opravdu masakr. To by těch 13 dobrých, slušných let bylo strašně málo!

Dobrej i když děsivej blog. Karma!

Tak raději snad ne.

4 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení i pochopení. Rád bych, aby to bylo jen pověstné malování na zeď.

3 0
možnosti
Foto

K66a69r92e96l 29C35a93c48h

6. 1. 2019 22:48

Inu - věřím, že mnoho lidí žere, že tatík Klaus má rozumné názory a jak řekl - z pozice důchodce je může říkat zcela otevřeně. Nemusí se obávat, že by nakrkl koaličního partnera, nebo že by mu to mohlo ubrat voličský potenciál atd. Z celého rozhovoru ale za nejcennější považuji názor, že ODS měla jít po volbách do koalice s ANO a vydírat ho, jako ho nyní vydírá ČSSD, k prosazování maxima svého programu do vládních opatření. S tím plně souhlasím, jenže ODS nemá dobrého předsedu. Ve vší úctě k panu profesorovi, jako politik je neschopný. Politika je umění možného a on toho nevyužil. Klaus je něco jiného - vždy měl tah na branku.

2 0
možnosti
Foto

No, nevím, podle mne je tato země dost poznamenaná vladařením egocentrického Klause st. a vrazit do toho Klause ml., který by nepochybně byl ještě horší, to mi připadá jako velmi silný masochismus.

Paradoxní je, že se pořád omílají jména jako Klaus, Zeman, Dlouhý a pod., kteří sice různě prošli prognosťákem, ale na změně v listopadu ́89 mají podíl minimální.

Tak mi připadá, že v tomto státě bude zavedena tradice mít za prezidenta největšího ješitu a egoistu, pro něhož budou lidé až na x-tém místě. Přičemž x bude nabývat hodnot stále vyšších.

Myslím, že v příštích volbách bude zvolen Babiš - volič jistě ocení jeho výrazný přínos pro stát..... no, to je jedno. ;-D

5 0
možnosti

Nemyslim si, ze Andrej Babis by mel zajem o funkci prezidenta.

1 0
možnosti

Sakra chlape, co máte s Klausem st., Klausem ml., Zemanem, Medveděvem a Putinem ? Děti? Neplatí vám alimenty?

2 0
možnosti
Foto

Jde o to, že by to měl být hodně pokleslý a nemístný žert, a on není. Jinak já s nimi mám ty nejlepší vztahy, protože ani jednoho z nich jsem osobně nepotkal.

3 0
možnosti

Fakt je zajímavé sledovat tu partu z Prognostického ústavu! Dobré to doby, kdy předseda ZO KSČ - V. Dlouhý udělil stranickou důtku M. Ransdorfovi! Šlo o ztrátu členského průkazu KSČ - Asi inspirace, tedy prezident Hospodářské komory - Ji taky ztratil ! Podobně vztah Klause a Zemana = nejlepší přátelé. Vše veřejné, např. "Hra o Spálené zemi" - Toť Milošův, oblíbený divadelní kus. I sranda, kdy mu za odměnu Lívii pošle na Slovensko - aby Václav mohl lépe létat za letuškou! Lidsky chápu,že měli nějaký podíl na Revoluci. Tedy odměnové Pašalíky. Od 1989 již uběhne 30 let! Já nevím, asi zase to osvědčené - Na věčné časy !? Těžko říci - tak z hlavy ... :-)

5 1
možnosti
Foto

Díky za přečtení. Mimochodem P. Pithard v jednom textu a snad trochu žertem předpokládá, že Dlouhý bude příštím prezidentem. Prý umí, dobře vypadá, ale hlavě je z Prognosťáku. Mě se Dlouhý líbil, a to velmi, do té doby, než v MS prohlásil, že vstoupil do strany proto, protože nechtěl zažívat gulášový socialismus. A byl konec. Já radši snesu ten guláš se šesti. A dřívě hodně piva k tomu.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Bývalý dlouholetý zaměstnanec jednoho státního podniku. Jsem absolventem vysokoškolského bakalářského programu v oboru žurnalistika, ale nikdy jsem v této oblasti nepracoval. Abych se vyhnul termínu "normální", tvrdím, že nejzajímavější je na mně to, že na mně celkem nic zajímavého není. Hlavně u mě absentuje tah na branku, negativní reakci u mě vyvolává zmínka o užitečné práci pro tým a jiné projevy manažerské kultury.

Seznam rubrik