Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D50a29v74i87d 67H72o16r28á76k

28. 12. 2018 20:07

Zato Vy nás tu v poslední době překvapujete až zbytečně dost.

0 0
možnosti

Delší dobu se snažím M. Zemana pochopit = Nejde mi to. Myslím si, že se i chce zapsat do dějin národa - pak tužba zcela přirozená. Pouze hledím, jakými metodami na to jde! Stručně sděluji, že - Čumím! Kdyby to nebylo tak vážné, tak se i směji. Opravdu jsem netušil, že se prožiji do - Byzantsko oligaršího systému, navíc podporovaného Komunisty! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

O65t40a78k89a31r 89S46e11k96l

26. 12. 2018 21:31

Poslouchal jsem "to" tak na čtvrt ucha. I tak jsem se ujistil , že MZ má mnoho společného s Marco Polem a F. Lessepsem . Totiž velký obdiv k Číňanům a obsedantní touhu kopat všeliké kanály.

Jenom - Suez má praktický význam ( a voda tam nesporně je) a Čína je holt Čína.;-D

5 0
možnosti
Foto

Místo poslechu nemocného člověka jsem šel do lesa s rodinou. Bylo to mnohem zábavnější, důležitější a užitečnější.

Díky za komentář, který potvrzuje, že jsem zase o nic nepřišel.

9 2
možnosti
Foto

Z hlediska duševní hygieny jste nepromarnil. Kdo promarnil, je tradičně on.

3 0
možnosti

Koho ma Zeman za svuj vzor prozradil tim, ze statni uspodarani ktere predstavil v roce 1998, tehdy jeste co predseda vlady bylo temer identicke s tim ktere 1.1.1949 nechal uzakonit K. Gottwald. !4 malych nesmyslnych kraju sovetskeho typu, doporucenych Stalinem. Gottwald je jeho vzorem.

TGM by nikdy nezrusil tradicni, od pradavna oblibene usporadani zemske a tim zaroven zrusil existenci tri historickych korunnich zemi Slezka, Moravy a Cech.

Zeman jen ukazal svoje zpupne arogantni pohrdani historickymi tradicemi. Hlasi-li se k odkazu TGM, lze.

6 0
možnosti
Foto

Nezklamal mě ani nepřekvapil. Opravdu se o Vánocích nemohu a nepotřebuju dívat na podobné věci. Velmi dobrý komentář ale napsala blogerka Alena Kulhavá. Neotevřela diskusi, což v tomto případě velice chápu.

Je ovšem zajímavé, jak potichu prošlo "vánoční setkání" našeho premiéra s čínským velvyslancem. Na němž náš pan premiér ujistil pana velvyslance, že postoj vlády vůči "hujávejům" se nemusí shodovat s obsahem zprávy před nimi varující. Tedy, že to s nakonec s těmi "hujávejemi" vůbec nebude tak horké. A to bych považoval za dost znepokojující zprávu pro občany naší země.

6 1
možnosti
Foto

Ono to ale spolu úzce souvisí. Když nedáme hujáveje do richtiku, tak Zemen neprodá do Číny tři lokomotivy a ještě mu tam nerozbalí koberec k letadlu. A to by teda bylo.

4 2
možnosti
Foto

Největším problémem projevu nebyl obsah, ale ten kdo jej přednášel. Zeman, na to jakou je "osobností", přednesl, až na mobilní telefony, velmi umírněný projev a žádných uznání se nedočká. Blbá nálada pokračuje, ale nemůže za ni on, ale my.

6 2
možnosti

..poslední větu podepisuji a podtrhuji..

0 1
možnosti
Foto

To je mi líto, že jste zklamaný. Tak holt příště zvolíte někoho jiného.

6 1
možnosti
Foto

Zvolit není v mé moci, nohu pouze volit a taky to dělám, víte. Nicméně to nic nemění na faktu, že by měl být i mým prezidentem, a není.

7 0
možnosti
Foto

Podle mne to bylo pro rozhádané občany ČR tak akorát. A marně jste tam čekal nějaké neslušné slovo, viďte? Váš komentář, podle mne, také nic moc. Rv

8 6
možnosti
Foto

To mě, vážená paní Pantlíková, dost podceňujete. Sprostá slova mi na prezidentovi vadí nejméně. Spíš to, že je neumí používat.

7 1
možnosti
Foto

Karma, kdo čekal na Zemana, ten se dočkal. Kdo čekal na Prezidenta, čekal marně.

Jinak z těch tří komunistických prezidentů, které si pamatujete, byli dva lepší než Zeman.:-)

8 9
možnosti
Foto

Vy Václava Havla považujete za komunistického prezidenta?

2 7
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Bývalý dlouholetý zaměstnanec jednoho státního podniku. Jsem absolventem vysokoškolského bakalářského programu v oboru žurnalistika, ale nikdy jsem v této oblasti nepracoval. Abych se vyhnul termínu "normální", tvrdím, že nejzajímavější je na mně to, že na mně celkem nic zajímavého není. Hlavně u mě absentuje tah na branku, negativní reakci u mě vyvolává zmínka o užitečné práci pro tým a jiné projevy manažerské kultury.

Seznam rubrik