Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Já chci zase presidenta s racionálním rozumem a nikoliv někoho kdo se vznáší nad realitou v oblacích, a třeba pokrytecky tvrdí, že je duší Zelený a přitom rozfofrovává v konzumu majetek, který nashromáždili předci. Rv

0 0
možnosti
Foto

Tchýně mého bratra, Slovenka, která letos zemřela ve věku 88 let, říkala: "On je taký milúčký". Měla ho ráda stejně, jako celá naše rodina, a to jsme se "sezdali" ještě za komančů.:-). Václav Havel prostě spojoval určité lidi. Buď ty, kteří ho měli a mají rádi, nebo ty, kteří ho dodnes nenávidí. Těm druhým samozřejmě vévodí komunisté, a ti, kteří se k ním přidávají.

Vám velká karma.R^

8 0
možnosti
TH

Havel si s komunisty velice dobře rozumněl. Jak s těmi překabátěnými, tak s těmi s "charakterem".

1 0
možnosti
MB

p. Korecký = M. Zeman, zásah Aliance konzultoval pouze s ministrem zahraničí Janem Kavanem - (Tak.odpověděl na dotaz, zda vláda o útocích NATO na Jugoslávii hlasovala). V. Havel - Označil pojem ,Humanitární bombardování‛ za obskurní a říkal, že ho nikdy ani nevymyslel, ani nepoužil = "To, co pan Falbr říká, je čistá a zlovolná lež. Mohu k ní dodat jen to, že lidé, kteří lžou, nepatří do Evropského parlamentu" . (Už vymyslete něco jiného, je to účelovka a kampaň) ... :-)

4 0
možnosti
PK

Vrcholem politické blamáže pana havla byly pseudointelektuální výrony o humanitárních válkách a humanitárním bombardování, dokonce byl aktivní prostřednictvím výzev, které podepsal bez ohledu na umírněnější postoj české vlády. V době, kdy na spřízněnou Jugoslávii dopadaly tříštivé kazetové bomby a uranové střely, bylo to zvlášť cynické. Zde musím odkázat na zcela rozdílné hodnocení Klause, který si zachoval zdravý rozum. Havel místo toho se stal pátou kolonou revanšistické politiky, kterou uplatňovaly státy Osy proti Jugoslávii a zejména slovanským Srbům. Mocnému Německu vyhovuje, aby do EU vstoupily státy co nejmenší podle hesla „rozděl a panuj“. Obdobné válečnické „zanícení“ prezentoval před útokem na Afganistán a na Irák. Nikdy se neomluvil za všechny lži, které zejména před iráckou agresí padly. Opravdu humanista „na baterky“.

3 3
možnosti
PK

Havel byl mým prezidentem do té doby než schválil bombardování....Rv

0 1
možnosti
Foto

bombardování schválila vláda v čele s panem Zemanem

7 0
možnosti
DH

D13a48v26i67d 79H74o55r19á85k

23. 12. 2018 17:58

Já tehdy byl ještě školák, ale od té doby nějak, nevím proč, nemohu poslouchat lidi s tzv. dislalií.

0 0
možnosti
DH

D54a46v47i24d 91H19o50r40á24k

23. 12. 2018 18:00

...a přitom československý obor logopedie a jeho výsledky byly vždy na přední světové úrovni.

0 0
možnosti
AF

A64l53e97š 33F13r35ý36b15a

23. 12. 2018 17:09

Nějaké výhrady, to by ještě nic nebylo. Každý dělá chyby, dokonce i schopný prezident. Jistě to byl něčí prezident, můj tolik ne.

Později mi už připadalo, že žije a působí víc pro zahraničí.

4 0
možnosti
Foto

Byla to poněkud jiná doba, prezident nebyl volen občany, nýbrž v parlamentu politickými strukturami. Bylo často nechutné tyto volby sledovat, jedna z nich byla dokonce neligitimní, neboť úřadující prezident Havel v roli hlavy státu nechal zavřít svého politického konkurenta s poslaneckou umunitou a poté byl zvolen právě o tento jediný hlas zavřeného poslance Sládka. Je dobře, že tyto časy jsou pryč a dnes jsou volby již demokratické R^

11 6
možnosti
KB

K93a69r26e50l 78B65o53k

23. 12. 2018 16:20

Kolotoč dělá s mozkem divy.

6 3
možnosti
MB

Už jsem se vyjádřil v jiných článcích. Kdo kope do V. Havbla = Kope sám do sebe. Je svoboda, tak proč ne, že ? Co chce ovšem vykopat - To, věru nechápu ... :-)

8 4
možnosti
VV

Kdojme byli?

Narod ktery cely svet prave diky jeho prezidentu cely scet obdivoval.

A kdo jsme dnes?

9 5
možnosti
Foto

Kdo to je, celý svět?

Washington?

7 4
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Bývalý dlouholetý zaměstnanec jednoho státního podniku. Jsem absolventem vysokoškolského bakalářského programu v oboru žurnalistika, ale nikdy jsem v této oblasti nepracoval. Abych se vyhnul termínu "normální", tvrdím, že nejzajímavější je na mně to, že na mně celkem nic zajímavého není. Hlavně u mě absentuje tah na branku, negativní reakci u mě vyvolává zmínka o užitečné práci pro tým a jiné projevy manažerské kultury.

Seznam rubrik