Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... otevření otázky restitucí bylo úlitbou komunistům za vládní podporu ... ano, to je čirý pragmatismus. Ale přece úplně stejně by se dalo napsat ... respekt k původnímu usnesení o církevních restitucích byl úlitbou lidovcům. Pro ANO prostě jiné řešení není, jinak nebude schválen rozpočet. A lidovci a všichni z demobloku měli možnost nepřipustit, aby se o danění církevních restitucí vůbec jednalo.

0 0
možnosti

P74e65t18r 20B53u21r12i39a57n

13. 12. 2018 12:33

Trefil jste hřeb na hlavu. Pokud ANO potřebovala podporu Lidovců, byly restituce pasé. Pokud potřebuje komárů, jsou na pořadu dne. Až bude potřebovat podporu církve, zavede do škol náboženství a až SPD, zakáže minarety. Po takových veličinách jako Bohdan Pomahač tu máme další český lékařský fenomén: kaučuková páteř.

1 0
možnosti
Foto

Flexibilita a loajalita = príma kšeft.:-)

0 0
možnosti
Foto

O78t74a48k40a35r 15S55e70k94l

13. 12. 2018 11:32

Z jakéhosi masochismu ( a nechuti k předvánočnímu úklidu) sleduji 24 -TV-sněmovna k církevním restitucím. Nechme stranou můj názor na absolutní drzost a troufalost komunistů. Zaujalo mne i (ne)účinkování poslanců ANO. Ani jeden se nepřihlásil do diskuze. Amorfní , beztvará masa babišovců - asi bez názoru - nebo nesmějí ?

Jóó ́, to kdyby se jednalo o vinu nevinu ŠÉFA !!!! to by se tam u pultíku střídali Válková Faltýnek etc etc !

Teď si koušou nehty a hrají hry na PC - pustili do boje ruďochy za úlitbu a podporu vládě.

2 0
možnosti
Foto

Díky. Asi jste pojmenoval tu ne-kulturu, o kterou mi jde, a která některým zde uniká.

1 0
možnosti
Foto

Srovnáváte zcela nesrovnatelné. V případě Mayové šlo o proceduru dle stanov strany. Ty nepřipouštějí opakování dříve než po 1 roce (tedy 12 měsících)

0 0
možnosti
Foto

To ale neznamená, že je to součástí britské politické kultury a o té to je. :-)

4 0
možnosti

BingoR^Polistopadová doba Babišem skončila. Příčiny toho všeho jsou ideové – nedůvěra a nechuť ke svobodě a kapitalismu – i zájmové. Korporativismus a oligarchizaci vždy chtěly mocné kapitálové skupiny. Čili ideově zleva, zájmově z byznysu.

2 0
možnosti
Foto

Velmi dobré srovnání, Děkuji R^

- Na jedné straně je britská demokratická kultura a vysoké pojetí cti v politice.

- Na druhé straně nemravný komplot s komunisty (kteří ve své historii vládnutí už konkrétně ukázali co dovedou: byli kolaboranty s cizí mocí, lhali, vraždili, zavírali do vězení a do lágrů, perzekvovali lidi jiného názoru, okradli vlastní občany, živnostníky, spolky a církve o majetek. A stále se ke své praxi vracejí) Pokus o zdanění náhrad v církevních restitucích je pokračováním jejich zlodějiny.

7 0
možnosti
Foto

Tak jsem to myslel.R^

3 0
možnosti
Foto

J84a71k30u77b 35R55o72t16h

13. 12. 2018 10:24

Kolego, karma a díky. R^

5 0
možnosti

Jo, jo. ANO - NE. Zrovna tak, jako to dělají s Brexitem. "Máme ho odvolat - Nemáme ho odvolat". To jste si nevšiml?

0 0
možnosti

Nechci právní spory. Ale daň má být z finanční náhrady. Tedy z analogie prodeje (i když vynuceného reálným stavem). A daň z převodu nemovitostí se přece platí.

Zapomeňte, kdo jednání vyvolal. Zvažujte obecněji.

Mimochodem: Ví vůbec stát, za co platí? Je někde doklad, že ta a ta nemovitost byla v rámci vypořádání v rámci restitucí vykoupena státem a tedy žádná církev na ni nemá právo? Jsem zvědav, jak za deset let Bartolomějky přijdou s tím, že jsou samostatným právním objektem a do dohody nějakého primase českého jim nic není.

0 0
možnosti

Ale jděte. Včera paní Mayová ustála funkci předsedkyně strany před svými spolustraníky. Zákonodárce do toho netahejte (i když mnozí z funkcionářů strany samozřejmě zákonodárci jsou). Šlo výhradně o záležitost toryů.

2 0
možnosti
Foto

V tomto bodě máte pravdu vy a učiním opravu. Věřím že celkový význam zůstane nezměněn. Děkuji.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS